Wat vinden klanten van Werk Uit Handen?

 

Glasz Assurantiën, Arnhem “Als ondernemer wil je bezig zijn met je klanten en niet met allerlei randzaken. Daarom komt Werk Uit Handen! regelmatig langs en voeren ze allerlei werkzaamheden uit, net zoals het uitkomt. De ene keer ruimen ze het archief op en de andere keer helpen ze bij een interne verhuizing. Voor dit soort werk zijn mijn medewerkers niet opgeleid en hiervoor kan ik ook geen personeel aannemen. Met Werk Uit Handen! is dit goed opgelost. Ze zijn erg flexibel en meedenkend, wat wil je nog meer? Oh ja, en onze ramen lappen ze ook!”

 

Willem Verhuizer Transporteur, Arnhem "Als klein verhuisbedrijf werken wij met ervaren verhuizers die op oproepbasis inzetbaar zijn. En als het nodig is schakelen we Werk Uit Handen! in. Zij zijn flexibel en klantvriendelijk en dat is erg belangrijk in onze branche. Bij een spoedverhuizing of een grote klus zijn zij altijd bereid bij te springen. Voor ons een prima oplossing in tijden van drukte!"

 

Referenties van Werk Uit Handen

Enkele referenties van Werk Uit Handen: ABC Vastgoeddiensten, Fam. Hauteman Voorburg, Fam. Huijben,De Rijks Kantoorinrichtingen Oss, Stichting Huize Kohlmann, Rubens Wonen, Snel-Tel, Wynmalen & Hausmann, CRV Holding BV Nederland en België, Glasz Assurantiën BV, Serviceorganisatie Lekker Leven-Mijn Gemak (Univé), Hoveniersbedrijf van Gilst, Aannemersbedrijf Van Gelder BV, ST Benelux Deventer, Pleisureworld, De West Adviesgroep, Flex Kantoorartikelen,Landal Greenparks, Centerparks en diverse andere (recreatie) bedrijven en particuliere opdrachtgevers.